Venčali se Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić

Izvor: Dzungla.org, 28.Avg.2011, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venčali se Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić

Poznati par izgovorio sudbonosno da na ceremoniji crkvenog venčanja održanoj danas u 14 časova u Gornjem Milanovcu
Pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić venčali su se danas u tajnosti.Poznati par izgovorio sudbonosno da na ceremoniji crkvenog venčanja održanoj danas u 14 časova u Gornjem Milanovcu.
U gradskoj crkvi u Gornjem Milanovcu danas popodne počela je ceremonija venčanja Jelene Tomašević i >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << Ivana Bosiljčića, kome prisustvuju samo najbliži prijatelji i rodbina para, saznaje časopis Story. Mlada i mladoženja su se odlučili da baš u Milanovcu stanu pred oltar jer je Ivan iz Užica, a Jelena iz Kragujevca pa da im svatovi ne bi ljutili jer su došli na „tuđi teren“ našli su se na pola puta. Građansko venčanje i svadba zakazani su za 6. septembar.
Poznati glumac i pevačica verili su se 21. juna u Londonu, a u tom trenutku neki njihovi bliski prijatelji nisu ni znali da se njih dvoje ponovo viđaju.
Jelena i Ivan su nedavno potvrdili vest da je ona trudna, i da sa radošću očekuju prinovu.
- U velikoj smo radosti, baš kao i naši najbliži rođaci i prijatelji. Neizmerno smo srećni što ćemo se ostvariti u ulozi roditelja - izjavili su oni.
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.