Prvi izlazak Bosiljčića i Ivane Knežević

Izvor: Blic, 04.Avg.2010, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi izlazak Bosiljčića i Ivane Knežević

Jesi videla ko je prošao? - upitala je jedna devojka. - Videla sam ga - odgovorila je devojka drugarici. - A jesi videla s kim je bio? - Videla sam, pa ipak je s tom Ivanom - prokomentarisala je prevrćući očima brineta.

Takvi su bili komentari slučajnih prolaznika kada su glumac Ivan Bosiljčić i njegova koleginica Ivana Knežević prolazili ulicama Budve i šetali Starim gradom, što je ovekovečio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << fotoreporter „Pulsa".

Gde ima dima, ima i vatre. Već danima traje priča o Ivani i Ivanu, i svi se pitaju da li su njih dvoje ipak u ljubavnoj vezi. Oni ne žele da komentarišu emotivne detalje iz svog života, samo se zagonetno smeškaju. Ivan je u Budvi već desetak dana.

Podsetimo, Ivana je nedavno raskinula vezu sa Markom Konom, a Ivan posle ljubavne romanse Jelenom Tomašević nije imao ozbiljniju emotivnu vezu. Više o ovoj ljubavnoj priči možete pročitati u novom „Pulsu".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

IVAN BOSILJČIĆ U VEZI SA BIVŠOM VERENICOM MARKA KONA!

Izvor: iYupi.com, 04.Avg.2010

Jesi videla ko je prošao? - upitala je jedna devojka. - Videla sam ga - odgovorila je devojka drugarici. - A jesi videla s kim je bio? - Videla sam, pa ipak je s tom Ivanom - prokomentarisala je prevrćući očima brineta. Takvi su bili komentari slučajnih prolaznika kada su glumac Ivan Bosiljčić...

Nastavak na iYupi.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.