Nada Macura: Urgentni centar je pun švalerisanja!

Izvor: Poznati.info, 13.Jan.2014, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nada Macura: Urgentni centar je pun švalerisanja!

Domaći televizijski program biće bogatiji za jednu televizijsku seriju a u pitanju je srpska verzija serije “ER”. Džordža Klunija igra Ivan Bosiljčić a medicinsku sestru Katarina Radivojević.

Voditeljka emisije “Dan sa Vesnom” koja se emituje na Radiju S proverila je da li u našem Urgentnom centru ima dovoljno materijala za inspirativnu priču, a odgovor daje Nada Macura:

”Uvek imate nekog ko je jako predan poslu. Onda imate zavist, zlobu, podmetanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << klanove, ali ima uvek onih koji zaista daju sebe celog”.  Na pitanje da li ima začaranih ljubavnih krugova kao u seriji, Macura je odgovorila kao iz topa:

”Ima. Sigurno da ima. Ima švalerisanja samo tako! Baš taj pežorativni izraz da upotrebim. Ali srpska verzija serije treba da ima i Nadu Macuru. Zato smo pitali doktorku i PR-a Hitne pomoći da li se neko setio da njoj ponudi ulogu?

”Nije mi niko ponudio ulogu” Uprkos tome, morali smo da proverimo da li bi uopšte prihvatila takvu ponudu? ”Kad da nađem vremena za to? Ta snimanja verovatno traju dugo i ne znam kako bih se uklopila u sve to”, rekla je Macura za radio ”S” kroz osmeh.

 Autor: Goran, Foto: Beta

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.