Jelena Tomašević u provodu bez supruga

Izvor: Dzungla.org, 05.Dec.2012, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Tomašević u provodu bez supruga

Pevačica se u poslednje vreme sve češće može sresti u noćnom provodu, a nedavno je viđena u beogradskom suši baru…
Jelena Tomašević i Mima Karadžić

PEVAČICA Jelena Tomašević u poslednje vreme sve češće se može sresti u noćnom provodu, a nedavno je viđena u beogradskom suši baru. Mada sa njom nije bio njen suprug Ivan Bosiljčić, popularnoj pevačici nije smetalo da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << odlično provede uz japanske specijalitete i kvalitetna vina, a društvo joj je ovoga puta pravio glumac Mima Karadžić. U dobroj atmosferi uživali su di-džejevi Marko Milićević Gramofondžija i Mr Klin iz Brazila.
(Izvor: Novosti)
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Jelena Tomašević u provodu sa Mimom Karadžićem

Izvor: Svet plus, 05.Dec.2012

Pevačica Jelena Tomašević u poslednje vreme sve češće se može sresti u noćnom provodu, a nedavno je viđena u beogradskom suši baru.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.