Ivan Bosiljčić razmišlja da napusti pozorište i posveti se reprizama serija

Izvor: Njuz.net, 03.Jul.2012, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Bosiljčić razmišlja da napusti pozorište i posveti se reprizama serija

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Bosiljčić je shvatio da mu nijedna uloga u pozorištu ne može doneti popularnost kao reprize serija

BEOGRAD, 3. jul 2012, (Njuz) – Nakon nesporazuma sa delom ansambla Ivan Bosiljčić ozbilljno razmišlja da napusti Pozorište na Terazijama i posveti se reprizama serija po motivima romana Mir Jam.
Kako Njuz saznaje, popularni glumac se verbalno sukobio sa članovima hora koji nisu znali da je on tumačio glavne uloge u svim reprizama Šotrinih serija.
Tokom jučerašnje probe nekoliko članova hora je ometalo Bosiljčića dok je bio na sceni a zatim su se, nakon što ih je upozorio, posvađali sa njim. Sukob je dostigao kulminaciju kada su rekli da uopšte ne znaju ko je Bosiljčić, jer ne glumi ni u jednoj seriji koja se trenutno reprizira na prvom programu. Izvori bliski glumcu navode da se on se nakon toga vidno potresao i počeo da razmišlja o napuštanju matičnog pozorišta, jer je shvatio da mu nijedna pozorišna uloga neće doneti popularnost poput one koju je doživeo zahvaljujući brojnim reprizama serija Zdravka Šotre.
Generalni direktor RTS-a Aleksandar Tijanić kaže za Njuz da se čuo sa Bosiljčićem i da je glumac blizu odluke da se vrati ulogama u reprizama serija rekordne gledanosti.
- Razgovarao sam sa Ivanom i rekao sam mu da su za njega naša vrata uvek otvorena. On je iz naše kuće krenuo u svoj hvale vredan uspon i nijedna repriza Šotrine serije ne bi bila ista i ne bi bila to što jeste bez njega. Radio televizija Srbije, reći će vam to brojni gledaoci, uvek je bila televizija koja je negovala kult repriznog prikazivanja i verujemo da će, između ostalog zahvaljujući i Ivanu, tako i ostati – izjavio je Tijanić.
Aleksandar Tijanić je napomenuo i će Javni servis u znak podrške odluci Ivana Bosiljčića od sutra u udarnim terminima puštati reprize serija “Ranjeni orao“ i “Greh njene majke“.
Soko Sokolović

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.