Ivan Bosiljčić preživljavao radeći na pijaci

Izvor: Vesti-online.com, 05.Mar.2015, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Bosiljčić preživljavao radeći na pijaci

Popularni glumac Ivan Bosiljčić otkrio je nepoznate detalje iz svoje biografije, pa je između ostalog ispričao da je kao diplomirani glumac preživljavao radeći fizičke poslove i da je jedno vreme tezgario na pijaci. Dame koje ga danas obožavaju ni ne sanjaju da su možda i bile njegove mušterije.

- Hoću da razbijem iluziju mladim ljudima koji misle da će im se kada završe studije otvoriti >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sva vrata i da će kao diplomirani glumci odmah dobiti priliku da igraju. Kada sam diplomirao ja sam radio fizičke poslove, a neko vreme sam radio i kao prodavac na pijaci. Tek kasnije počeo sam da dobijam male uloge, pa onda malo veće, da bi tek posle tri-četiri godine uloge pisali namenski za mene - iskreno je ispričao Bosiljčić gostujući na makedonskoj televiziji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.