Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević čekaju bebu

Izvor: Poznati.info, 14.Jul.2011, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević čekaju bebu

Pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić ponovo su u emotivnoj vezi, a kako stvari stoje, uskoro će biti i u braku! Naime, bivši partneri obnovili su vezu pre nekoliko meseci, a tokom podgrevanja emocija uspeli su da naprave – bebu!
- Ivan i Jelena su zajedno više od pola godine, ali za to niko nije znao. Svoju ljubav krili su i od najbližih, ali kad je Jelena saznala da >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << je trudna, obelodanili su vezu i objavili venčanje. Planiraju da se uzmu na jesen, dok prinovu očekuju početkom januara - govori dobro obavešten izvor.
S obzirom na to da su telefoni budućih roditelja bili nedostupni, komentar za Kurir dao je Jelenin PR.
- Mogu samo da vam kažem da je Jelena otputovala na odmor i isključila sve telefone. Njen privatan život je njena stvar i ja ništa ne mogu da komentarišem u njeno ime – rekao nam je Ninoslav Prodanović.
Podsećanja radi, pevačica i glumac raskinuli su pre godinu dana zbog, kako se tad spekulisalo, Ivanove afere s koleginicom Ivanom Knežević. Očigledno je, ipak, da ljubav stara zaborava nema.
izvor: Kurir
Slične, interesantne teme: Ivan Bosiljcic i Ivana Knezevic u vezi Dodeljena nagrada “Ona i On” Jelena Karleuša: kakav stajling - paukova mreža

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.