Izvor: Vesti-online.com, 26.Okt.2016, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumac ponosan na suprugu: Sinoć se desilo nešto čudesno

Jelena Tomašević održala je koncert u Sava centru u Beogradu, a sve vreme je uz nju bio suprug Ivan Bosiljčić.

A photo posted by Ivan Bosiljčić (@ivan_bosiljcic) on Oct 26, 2016 at 3:52am PDT

On je iz prvog reda pomno pratio nastup svoje supruge, a onda je fotografijom objasnio šta se tačno dogodilo u centru ”Sava”.

Naime, Bosiljčić je na svom Instagramu ponosno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << objavio fotografiju sa bine centra Sava na kojoj je Jelena u toku svog nastupa.

- Sinoć se desilo nešto čudesno što nadilazi sve nas, a vodi nas sa sobom - napisao je Ivan

A photo posted by Ivan Bosiljčić (@ivan_bosiljcic) on Oct 26, 2016 at 3:51am PDT

Jelenu Tomašević bodrile su mnoge kolege i mnoge estradne ličnosti. Među njima bila je Jovana Joksimović, Željko Joksimović, Emina Jahović, Milan Stanković, Goca Tržan, Leontina Vukomanović, Jovana Pajić, Ilda Šaulić i mnoge druge ličnosti.

- Čekali smo ovoliko dugo da bi se sve pesme zavrtele. Ovo će biti jednostavni spektakl prijatan za uši i oči. Ceo proces pripreme koncerta je išao lagodno… Sve mi je bilo lepo da obavljam jer mi je ovo prvi Sava Centar. Ćerkica nažalost nije tu večeras - rekla je Jelena pred koncert za pink.rs.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Evo zašto je Ivan Bosiljčić NAJBOLJI MUŽ!

Izvor: Blic, 26.Okt.2016

Popularna pevačica Jelena Tomašević sinoć je održala spektakularan koncert u "Sava Centru", a njen suprug Ivan Bosiljčić je danas oduševio korisnike društvene mreže Instagram...Koliko je Ivan ponosan na svoju suprugu, dokazuje to što ju je sinoć bodrio iz prvog reda, a danas je na Instagramu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.