Čelsi otpustio Di Matea

Izvor: Politika, 21.Nov.2012, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi otpustio Di Matea

LONDON – Aktuelni prvak Evrope londonski Čelsi objavio je danas da je otpustio menadžera Roberta di Matea pošto je klub na korak od eliminacije u Ligi šampiona.

Fudbalski klub Čelsi prekinuo je jutros saradnju sa menadžerom Di Mateom. Poslednji nastupi i rezultati nisu bili dovoljno dobri”, kratko je saopštio engleski premijerligaš.

Klub sa „Stamford Bridža” poražen >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << je sinoć u Torinu od Juventusa sa 3:0 i pao je na treće mesto E grupe Lige šampiona sa minimalnim izgledima da prođe u nokaut fazu.

U poslednjem kolu Čelsi dočekuje 5. decembra danski Nordsjiland, dok se u Donjecku sastaju Šahtjor, koji je osigurao prolaz dalje, i Juventus, kojem je u tom meču dovoljan bod da mu se pridruži.

Pod vođstvom Di Matea Čelsi je osvojio trofej Lige šampiona savladavši u finalnoj utakmici 19. maja u Minhenu ekipu Bajerna boljim izvođenjem penala sa 4:3.

Tanjug

objavljeno: 21.11.2012.
Pogledaj vesti o: London,   Fudbal

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.