Izvor: Domino Magazin, 13.Feb.2020, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IKEA Srbija izbacila jednokratnu plastiku – Ali tu su slamčice od bambusa

IKEA Srbija izbacila je jednokratnu plastiku kako bi doprinela očuvanju životne sredine i stvaranju pozitivnog uticaja na ljude i planetu. Iz ponude su izbačene plastične slamčice, kese za zamrzavanje i led i kese za đubre koji su bili deo ponude IKEA Beograd. Takođe, više se neće koristiti ni plastični proizvodi koji služe za posluživanje u […] The post IKEA Srbija izbacila jednokratnu plastiku – Ali tu su slamčice od bambusa appeared first on Domino Magazin.
Pogledaj vesti o: IKEA Beograd

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Ikea iz ponude izbacuje sve jednokratne plastične proizvode

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 14.Feb.2020, 10:48

Odluka o ukidanju jednokratnih plastičnih proizvoda odnosi se na slamke zatim proizvode poput kesa za zamrzavanje i led, kao i vreća za smeće, koje su bile deo ponude robne kuće IKEA Beograd. Odluka obuhvata i jednokratne plastične proizvode koji služe za posluživanje u IKEA restoranu za kupce...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.