Skupština RS 16. decembra o budžetu tog entiteta

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Dec.2019, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupština RS 16. decembra o budžetu tog entiteta

Posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske (RS), na kojoj bi poslanici trebalo da razmatraju prijedlog budžeta za 2020. godinu, biće održana 16. decembra sa početkom u 12 časova, odlučio je danas Kolegijum Narodne skupštine. Na dnevnom redu je ukupno sedam tačaka dnevnog reda među kojima će se po hitnom postupku razmatrati i Program ekonomskih reformi RS za period od 2020. do 2022. godine, te prijedlog zakona o izvršenju entitetskog budžeta za narednu godinu.  „Razmatraće...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Poslanici NS RS o Prijedlogu Budžeta i ekonomskim reformama 16. decembra

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Dec.2019

BANJALUKA - Osma Posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske biće održana u ponedjeljak, 16. decembra sa početkom u 12 sati, odlučio je danas Kolegijum parlamenta Srpske.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.