Izvor: JUGpress.com, 08.Dec.2019, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nacrt budžeta Vlasotinca na sajtu opštine

Nacrt budžeta opštine Vlasotince za 2020.godinu objavljen je 6. decembra na zvaničnoj internet stranici te opštine a građani mogu dostavljati predloge i sugestije na sajt, naq e-mail adresu sasa.m@vlasotince.org.rs  zatim lično, Odeljenju za budžet, finansije, privredu i društvene delatnosti u kancelariji broj 41 u zgradi opštine i na zvaničnu FB stranicu opštine do ponedeljka 16.decembra.

Usmena javna rasprava održaće se u utorak 17.decembra s početkom u 17 sati u sali >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << SO Vlasotince.

Sednica skupštine opštine, na čijem dnevnom redu će jedna od tačaka biti i usvajanje budžeta za narednu godinu, zakazana je za 20. decembar.

Vlasotince je bilo jedna od lokalnih samouprava koje su učestvovale u pilot projektu kreiranja programskih budžeta realizovanom pre pet godina.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poziv Vlasotinčanima da učestvuju u kreiranju budžeta

Izvor: JužneVesti.com, 09.Dec.2019, 11:10

Na šta bi i kako trebalo potrošiti novac poreskih obeveznika, Vlasotinčani mogu predložiti lokalnoj samoupravi do 16. decembra...Nacrt budžeta nalazi se na sajtu Opštine, a planiran je na nešto više od 743 miliona dinara. Ideje i predloge građani mogu poslati popunjavanjem onlajn ankete, mejlom...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.