Rusija krivi dron za eksploziju u blizini Tule, najmanje dvoje povrijeđeno

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Mar.2023, 18:12

Rusija krivi dron za eksploziju u blizini Tule, najmanje dvoje povrijeđeno

Dron je izazvao eksploziju u centru ruskog grada u blizini Tule 26. marta, povrijedivši najmanje dvije osobe i oštetivši tri stambene zgrade, javila je državna novinska agencija TASS, pozivajući se na izvor iz policije i službe za hitne slučajeve. "Uzrok eksplozije u regionu Tule bila je taktička izviđačka bespilotna letjelica", rekao je izvor iz agencije za provođenje zakona, prenosi Reuters. Eksplozija se dogodila u Kirejevsku, 220 kilometara južno od Moskve. Rusija je u...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

EKSPLOZIJA U KABULU Dvoje poginulo, 12 povređenih

Izvor: Blic, 27.Mar.2023, 12:51

Najmanje dve osobe su danas poginule, a 12 je povređeno u eksploziji u blizini avganistanskog Ministarstva spoljnih poslova, prenosi Rojters pozivajući se na navode iz bolnice kojom upravlja italijanska nevladina organizacija u Kabulu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.