Uhapšeni zbog iznude i otmice: Tražili 5.000 evra od mladića, oteli mu i devojku i tetku

Izvor: Večernje novosti, 12.Dec.2019, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni zbog iznude i otmice: Tražili 5.000 evra od mladića, oteli mu i devojku i tetku

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M.R. (25) i B.R. (24) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela iznuda i protivpravno lišenje slobode Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M.R. (25) i B.R. (24) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela iznuda i protivpravno lišenje slobode. Sumnja se da su M.R. i još jedna nepoznata osoba ugurali u vozilo oštećenog dvadesetogodišnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << mladića da bi ga potom M. R. udarao u predelu glave i tela i zahtevao da mu preda 5.000 evra. Nakon toga, oštećeni je svojoj devojci i tetki ispričao šta mu se dogodilo. Njegova tetka je ugovorila sastanak sa M.R. na koji je otišla sa devojkom oštećenog. M.R. i B.R. su, kako se sumnja, tetku oštećenog ugurali na zadnje sedište automobila, a njegovu devojku u gepek, da bi ih potom odvezli na nepoznatu adresu. M.R. im je, kako se sumnja, pretio i zahtevao da mu oštećeni mladić vrati 5.000 evra na ime nepostojećeg duga. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Drugom osnovnom javnom tužilaštvu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Uhapšen mladić, sumnjiči se za teške krađe

Izvor: Danas, 12.Dec.2019

Policija je danas u Beogradu uhapsila R. J (24) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio 25 krivičnih dela teška krađa, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.