Tragedija na Tasosu: Poginula devojka iz Srbije, mladić kritično!

Izvor: Vesti-online.com, 10.Sep.2016, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija na Tasosu: Poginula devojka iz Srbije, mladić kritično!

Devojka iz Srbije, čiji identitet još nije poznat, poginula je u subotu ujutru u teškoj saobraćajnoj nesreći na Tasosu u Grčkoj, saznaje "Blic". Dvadesetogodišnji M.S. iz Stare Pazove koji je bio sa njom, teško je povređen.

Prema nezvaničnim saznanjima, njih dvoje su prošle noći iznajmili skuter kojim su se vozili po ostrvu.

- Na Tasosu je u petak uveče bila velika oluja. Niko ne zna šta se >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tačno desilo, ali su oni verovatno motorom skliznuli sa puta. Devojka, koja je bila suvozač je na mestu ostala mrtva, dok je mladić teško povređen - kaže za "Blic" izvor upoznat sa okolnostima nesreće.

Prema saznanjima "Blica", povređeni mladić prebačen je u bolnicu u Kavalu, gde se lekari bore za njegov život.

Devojka i mladić su identifikovani preko agencije iz Beograda preko koje su otputovali.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Udes na Tasosu, jedna osoba poginula, mladić iz Srbije povređen

Izvor: RTS, 10.Sep.2016

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila na grčkom ostrvu Tasos, neidentifikovana ženska osoba je poginula, a mladić iz Srbije je teško povređen, saznaje RTS. Ženska osoba koja je poginula bila je suvozač na skuteru, a predpostavlja se da je nesreću izazvalo jako nevreme,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.