NOVI DETALjI ZLOČINA U KRUŠEVCU: Ubio bivšu ženu, ranio njenog brata, pa pobegao

Izvor: Večernje novosti, 14.Sep.2019, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI DETALjI ZLOČINA U KRUŠEVCU: Ubio bivšu ženu, ranio njenog brata, pa pobegao

Ubistvo se dogodilo u bašti kafane "Mali Pariz" u Brijanovoj ulici u Kruševcu oko 10.30, nedealeko od ovdašnje Autobuske stanice U pucnjavi koja se u subotu pre podne, oko 10.30, dogodila u letnjoj bašti kafane „Mali Pariz“ u Brijanovoj ulici u centru Kruševca, nedaleko od ovdašnje Autobuske stanice, ubijena je Gordana Jovanović (47), za koju se pretpostavlja da je rodom iz Raške a da je živela i radila u gradu pod Bagdalom, dok je njen mlađi >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << brat Goran Radosavljević (42), takođe iz Raške, teško ranjen. Kako nezvanično saznajemo, na njih je dok su sedeli u bašti pomenute kafane u veoma prometnoj kruševačkoj ulici, iz još neutvrđenih razloga, tri hica iz pištolja ispalio zasad nepoznati muškarac, za kojeg se sumnja da je bivši Gordanin suprug, M. J. sa kojim ima dvoje dece.PUCAO SEBI U GLAVU PREMA nezvaničnim informacijama, M.J. izvršio je samoubistvo samo nekoliko sati posle zločina koji je počinio. Kako saznajemo, on je, bežeći automobilom od policije, najpre na autoputu Preljina-Beograd, u ataru sela Brđani, izazvao udes, pobegao iz automobila i potom sebi ispalio dva hica iz pištolja u glavu. Nesrećna žena, na koju je, nezvanično, ispalio dva hica, na mestu je podlegla povredama, dok je njen pet godina mlađi brat sanitetskim vozilom sa teškim povredama hitno prebačen u kruševačku bolnicu, a potom i u Kliničko-bolnički centar u Nišu gde se lekari bore za njegov život.PROČITAJTE JOŠ - UŽASAN ZLOČIN U HORGOŠU: Vezao čoveku ruke i noge, pa ga tukao do smrti bejzbol palicom Počinilac ovog zločina je nakon ispaljenih hitaca pobegao u nepoznatom pravcu i policija intenzivno traga za njim. Prema rečima očevidaca koji su se u momentu pucnjave zadesili u neposrednoj blizini, ništa nije nagoveštavalo da će se tokom mirnog subotnjeg jutra dogoditi tragedija. - Troje ljudi je mirno sedelo za stolom u kafani, nije se čak ni čula svađa ili nešto slično. U jednom trenutku je jedan muškarac ustao i pucao u ženu, a potom i u drugog muškarca koji je sedeo sa njima. Žena je odmah pala ispod stola, a ovaj što je pucao je nestao bez traga – priča jedan od očevidaca, dodajući da su se, kada su se začuli pucnji, svi koji su se nalazili u bašti ili tuda prolazili posakrivali po obližnjim lokalima. Kruševačka policija intenzivno traga za počiniocem ovog zločina, a više detalja, kao i motiv svirepog ubistva, biće najverovatnije poznati nakon istrage koja je u toku.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Kruševac

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubio bivšu ženu, ranio njenog brata, bežeći izazvao udes - pa presudio sebi ispalivši dva metka u glavu!

Izvor: Večernje novosti, 14.Sep.2019

Miša Jovanović je u centru Kruševca ubio Gordanu Jovanović (47), a njen mlađi brat Goran Radosavljević (42) teško ranjen. Pobegao sa mesta zločina, izavao udes i bežeći ispalio sebi dva metka u glavu MUŠKARAC osumnjičen da je u Kruševcu ubio bivšu suprgu i ranio njenog...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.