KRIJUMČARIO LJUDE: Nišlija uhapšen sa punim automobilom Sirijaca! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Nov.2014, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRIJUMČARIO LJUDE: Nišlija uhapšen sa punim automobilom Sirijaca! (FOTO)

On se kretao iz pravca Niša ka Beogradu kada ga je policija zaustavila na naplatnoj rampi. Natavio je dalje i polomio je, a u njegovom automobilu je pronađeno pet državljana Sirije koji su ilegalno ušli na teritoriju Srbije.

Nišlija D. Đ. (22) uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi – saopštila je niška policija.

U njegovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << vozilu marke “audi” policija je pronašla pet državljana Sirije koji su ilegalno ušli na teritoriju Srbije.

- On se kretao iz pravca Niša ka Beogradu kada ga je policija zaustavila na naplatnoj rampi „Nais“. On je odbio da stane već je prošao kroz spuštenu rampu i počeo da beži u pravcu Beograda. Policija je krenula za njim, sustigla ga u blizini benzinske pumpe „Lukoil“, pa je on zaustavio auto i pokušao da pobegne. Medjutim, policijski službnici su ga uhvatili i lišili slobode a petorica Sirijaca koje je prevozio privedena su sudiji za prekršaje – kažu naši sagovornici iz istrage.

Foto: Telegraf.rs

Još pet ilegalaca, takodje Sirijaca policija je pronašla kraj puta u okolini Aleksinca. Za sada se ne zna da li su oni deo iste grupe.

Foto: Telegraf.rs

D. Ž. je priveden nadležnom tužilaštvu.

(D. R.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.