PUN AUTO SIRIJACA Nišlija uhapšen zbog pokušaja krijumčarenja ljudi

Izvor: Blic, 27.Nov.2014, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUN AUTO SIRIJACA Nišlija uhapšen zbog pokušaja krijumčarenja ljudi

U policijskoj akciji uhapšen je vozač D.Đ. (22) iz Niša zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljenog prelaza državne granice i krijumčarenja ljudi, navode iz policije.

Niška policija je u dve odvojene akcije pronašla 10 državljana Sirije koji su ilegalno ušli na teritoriju Srbije, saopšteno je danas iz Policijske uprave.

U prvoj akciji uhapšen je D.Đ. (22) sa pet Sirijaca u automobilu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a iz policije napominju da je vozač pokušao da pobegne, ali je policija ubrzo pronašla i njega i svih pet državljana Sirije.

U drugoj akciji na području aleksinačke opštine pet Sirijaca policija je

pronašla pored puta, navode iz Policijske uprave.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

HOLIVUDSKA POTERA KOD NIŠA Bežeći od policije „audijem“, probio naplatnu rampu

Izvor: Blic, 27.Nov.2014

Policija je uhapsila D.Đ. (22) iz Niša koji je bežeći od policije sa petoricom ilegalnih emigranata iz Sirije u automobilu, probio rampu na naplatnoj rampi kod „Naisa“...Potera za D.Đ. izgledala je kao jurnjava u holivudskim akcionim filmovima...- D.Đ. je vozio „audi“ niške registracije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.