Izvor: Blic, 03.Jan.2024, 14:09

NAJMANJE 73 MRTVIH U IRANU! Snažne eksplozije odjeknule kod groba Kasema Sulejmanija na godišnjicu njegove smrti: "Ovo je teroristički napad"

Najmanje 73 ljudi ubijeno je u dva bombaška napada u blizini grobnice generala Iranske revolucionarne garde Kasema Sulejmanija na četvrtu godišnjicu njegovog ubistva, javljaju državni mediji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Totalno uništenje: Bombe raznele masu ljudi; više od 100 mrtvih VIDEO

Izvor: B92, 03.Jan.2024

Najmanje 103 osobe je poginulo u iranskom gradu Kermanu gde su odjeknule eksplozije na putu koji vodi ka grobnici generala Kasema Sulejmanija, prenosi Skaj njuz..Lokalne vlasti saopštile su da je u pitanju teroristički napad...Veliki broj ambulantnih vozila stigao je na mesto nesreće i povređeni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.