OVAKO JE SVE POČELO: Ovo je prvi film u kojem su glumili zajedno Milena Dravić i Dragan Nikolić (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2018, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVAKO JE SVE POČELO: Ovo je prvi film u kojem su glumili zajedno Milena Dravić i Dragan Nikolić (VIDEO)

Bili su jedan od najlepših parova...

Glumica Milena Dravić umrla je u 79. godini života. Milena se nalazila na lečenju u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa, poslednjih dana joj je bilo loše, lekari su sve pokušali ali nije bilo spasa. Pre dve i po godine ostala je bez supruga Dragana Nikolića i od tada se borila sa bolešću.

Pokojni  >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dragan Nikolić i Milena Dravić bili su jedan od najlepših parova na glumačkoj sceni. Upoznali su se na snimaju filma “Horoskop” 1969. Režirao ga je Boro Drašković, a scenario su pisali Boro Drašković i Zulfikar Džumhur. Radnja filma je sledeća:

- Na nedovršenu železničku stanicu u mlom hercegovačkom mestu dolazi Milka, čestita devojka koja je uverena da je život pred njom. U istom mestu grupa drugova maltretira lokalne stanovnike, slučajne prolaznike, mlade devojke i turiste koji tuda prolaze na putu za more. Ovi problematični mladići će se posebno zainteresovati za mladu devojku. Svi pripadnici družine žele da je imaju, a iz zabave prave opkladu ko će je od njih imati prvi. Samo je jedan od njih na drugi način zainteresovan za nju i prema njoj ima jaka osećanja. Međutim, ona će ga odbiti, a ostali će je imati na taj način što će je silovati, dok će je on posmatrati.

Film je nagrađen Srebrnom arenom na festivalu u Puli, a prikazan je i na filmskom festivalu u Berlinu.

Milena❤Dragan.. prvi zajednički film...Horoskop, 1969. Milena❤Dragan...together for the first time in movies...Horoscope, 1969. #milenadravic #dragannikolic #love #actress #actor #moviestar #diva #acting #beautiful #beauty #lepo #ig_srbija #ig_beograd #instasrbija #srbijauslikama #srbijainstagram #srbija #serbia #insta #instagram #instagood #instagramers #cinema #movienight #movies #cinema #kino #ljubav #beograd #belgrade #

Објава коју дели Milena Dravić Nikolić (@milenadravicglumica) дана 1. Јун 2018. у 8:56 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Priča o Mileninoj i Gaginoj ljubavi je jedna od najlepših koje ćete čuti

Izvor: Večernje novosti, 14.Okt.2018

Venčali su se poslednjih dana decembra 1971. godine, ali, nažalost, posle 45 godina braka rastavila ih je Gagina smrt Postoje ljubavi koje su vanvremenske, ljubavi koje su dokaz rečenice koju svi izgovaraju pri stupanju u brak, ljubavi za ceo život. Takva je bila ljubav Milene...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.