Prvi ruski kamioni prešli granični prelaz

Izvor: Blic, 21.Avg.2014, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi ruski kamioni prešli granični prelaz

Prvi kamioni iz konvoja ruske humanitarne pomoći prešli su danas ruski granični prelaz i kreću se ka ukrajinskom prelazu, javio je dopisnik Rojtersa s lica mesta.

Kamioni su ušli u prostor takozvane "ničije zemlje", između ruske i ukrajinske granice i kako Rojtersov izveštač navodi nije još sasvim jasno da li su kamioni ušli na teritoriju Ukrajine ili su se zaustavili na ukrajisnkom graničnom prelazu.

Konvoj ruske humanitarne pomoći nalazi se skoro nedelju dana na rusko-ukrajinskoj granici zbog bojazni da služi kao paravan za vojnu pomoć proruskim snagama, što Moskva negira.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Prvi kamioni prešli ruski granični prelaz

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Avg.2014

Prvi kamioni iz konvoja ruske humanitarne pomoći prešli su danas ruski granični prelaz i kreću se ka ukrajinskom prelazu, javio je dopisnik Rojtersa s lica mesta...Kamioni su ušli u prostor takozvane "ničije zemlje", između ruske i ukrajinske granice i kako Rojtersov izveštač navodi nije još...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.