Ruski kamioni prešli granicu

Izvor: Mondo, 21.Avg.2014, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski kamioni prešli granicu

Prvi kamioni iz konvoja ruske humanitarne pomoći prešli su danas ruski granični prelaz i kreću se ka ukrajinskom prelazu, javio je dopisnik Rojtersa s lica mesta.

Foto: AP, RTR via Associated Press Television

Kamioni su ušli u prostor takozvane "ničije zemlje", između ruske i ukrajinske granice i kako Rojtersov izveštač navodi nije još sasvim jasno da li su kamioni ušli na teritoriju Ukrajine ili su se zaustavili na ukrajisnkom graničnom prelazu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Povezane vestiKonvoj na ukrajinskoj carini

Konvoj ruske humanitarne pomoći nalazi se skoro nedelju dana na rusko-ukrajinskoj granici zbog bojazni da služi kao paravan za vojnu pomoć proruskim snagama, što Moskva negira.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Prvi ruski kamioni prešli granični prelaz

Izvor: Blic, 21.Avg.2014

Prvi kamioni iz konvoja ruske humanitarne pomoći prešli su danas ruski granični prelaz i kreću se ka ukrajinskom prelazu, javio je dopisnik Rojtersa s lica mesta...Kamioni su ušli u prostor takozvane "ničije zemlje", između ruske i ukrajinske granice i kako Rojtersov izveštač navodi nije još...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.