ISPALA: Naomi Kembel čestitala malariji na dobijanju Nobelove nagrade

Izvor: Blic, 12.Okt.2014, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPALA: Naomi Kembel čestitala "malariji" na dobijanju Nobelove nagrade

Manekenka Naomi Kembel se propisno obrukala na svom Tviter profilu, kada je umesto devojčici Malali, dobijanje Nobelove nagrade čestitala malariji.

Ona je na svom Tviter profilu napisala:"Čestitke malariji na dobijanju Nobleove nagrade za mir".

Društvena mreža je odmah buknula sa negativnim komentarima ka manekenki, s obzirom da je devojčica iz Pakistana izuzetno cenjena u svetu zbog svoje borbe za obrazovanje devojaka u toj zemlji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Naomi se obrukala na Tviteru

Izvor: 24sata, 12.Okt.2014

Naomi Kembel danas je na svom profilu na Tviteru uputila čestitke Malali Jousadzai, najmlađoj dobitnici Nobelove nagrade u istoriji...Malala je dobila Nobela za mir za 2014. godinu...Ali, iako je Naomi očigledno imala najbolje namere, nešto je pošlo po zlu, pa je umesto Malali čestitala - malariji...Naomi...

Nastavak na 24sata...

BLAMČINA MANEKENKE: Malarija, čestitam na Nobelu!

Izvor: Telegraf.rs, 12.Okt.2014

Naomi Kembpel je na Tviteru umesto imena devojčice Malale Jusafzai napisala malarija. Lepotica se kasnije izvinila i rekla da je u pitanju bila greška prilikom pisanja..Britanska manekenka Naomi Kempbel našla se u centru medijske pažnje. Ona je čestitala na Tviteru devojčici Malali Jusafzai na...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.