Šešelj već sprema NOVE KNJIGE: Obradiću sve haške presude! Srbija Danas na štandu Velike Srbije! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2018, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj već sprema NOVE KNJIGE: Obradiću sve haške presude! Srbija Danas na štandu Velike Srbije! (FOTO)

Ekipa portala Srbija Danas bila je gost na štandu predsednika SRS dr Vojislava Šešelja na Sajmu knjiga, a tom prilikom Šešelj nam je ispričao da je veoma zadovoljan interesovanjem koje su građani pokazali za njegove knjige

- Interesovanje je veoma veliko, a najveće za knjigu "U Srebrenici nije bilo genocida". Na našem štandu je preko celog dana gužva. Veoma smo zadovoljni. Dolazi i veliki broj dece da se slikaju sa mnom. Vrlo je živo na našem štandu i atmosfera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je lepa – kaže Šešelj.

Lider radikala otkriva da planira da završi prvi tom knjige "U Srebrenici nije bilo genocida", pošto su, za sada, u prodaji drugi i treći tom.

Predsednik SRS opisao je i incident na Sajmu kada je izvređao Dobrilu Gajić Glišić kada je došla da se pozdravi sa njim.

- Ona je bila sekretar u ministarstvu odbrane, kad je ministar bio Tomislav Simović, pa je napisala knjigu sećanja i svedočila u Hagu protiv Slobodana Miloševića – kaže Šešelj i dodaje da je zbog te izdaje psovao Dobrilu Gajić Glišić.

Na štandu Velike Srbije gosti su bili i mnoge poznate patriote.

- Bio je Baja Mali Knindža, Bora Đorđević, Velibor Džomić, Momir Bulatović i još dosta poznatih ličnosti – ispričao je predsednik SRS.

Пријатељски, за Бају... pic.twitter.com/64SDHdoKhq

— VOJISLAV SESELJ (@seselj_vojislav) October 24, 2018

Lider radikala je dodao da će nastaviti svoj rad na serijalu naučnih radova "Srpski narod i novi svetski poredak".

- Moj je plan da obradim sve presude Haškog tribunala i dokažem da je to protivpravno i neodrživo. Ja sam već objavio 9 knjiga iz te serije – kaže Šešelj.

Predsednik radikala kaže i da očekuje da će formiranje novog bloka u Evropi "Prave desnice" povući i SRS ka vrhu, jer je SRS "jedina čista patriotska opcija".

- Niko osim nas nije ostao. Samo smo mi nekompromitovani – rekao je Šešelj.

Pratite nas i na našem instagram nalogu.
Pogledaj vesti o: Hag,   Sajam knjiga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.