Nije dobro, sve dok Mladić i Hadžić ne budu u zatvoru

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jan.2011, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nije dobro, sve dok Mladić i Hadžić ne budu u zatvoru"

Predsednik Nacioanlnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom Rasim Ljajić potvrdio je da je glavni haški tužilac Serž Bramerc, učestvujući u radu Komiteta za spoljnu politiku Evropskog parlamenta u Strazburu, izneo "negativno intonirane" ocene o saradnji Srbije sa tim tribunalom i dodao da će to biti tako sve dok se preostala dvojica haških optuženika ne nađu u Hagu.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Negativna ocena dok Mladić i Hadžić ne budu u Hagu"

Izvor: Studio B, 19.Jan.2011

Ljajić kaže da je ranije jasno rečeno da će svaki dalji korak Srbije ka Evropskoj unji zavisiti od napretka u saradnji Srbije sa Haškim tribunalom. ..Predsednik Nacioanlnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom Rasim Ljajić potvrdio je da je glavni tužilac Serž Bramerc izneo "negativno intonirane"...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.