Izvor: Pančevac-online.com, 16.Avg.2023, 16:12

RUSKI SVEMIRSKI BROD UŠAO U ORBITU MESECA Kreće potraga za zaleđenom vodom

Ruski lunarni svemirski brod ušao je danas u orbitu Meseca, što je veliki korak za tu zemlju koja teži da bude prva koja će sleteti na mesečev južni pol u potrazi za zaleđenom vodom. Ruska svemirska kompanija Roskosmos saopštila je da je sonda Luna-25 u orbitu Meseca ušla u 11.57 sati po lokalnom vremenu, kao […] The post RUSKI SVEMIRSKI BROD UŠAO U ORBITU MESECA Kreće potraga za zaleđenom vodom appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruski svemirski brod ušao u orbitu Meseca u potrazi za zaleđenom vodom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Avg.2023

Ruski lunarni svemirski brod ušao je danas u orbitu Meseca, što je veliki korak za tu zemlju koja teži da bude prva koja ce sleteti na mesečev južni pol u potrazi za zaleđenom vodom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Ruska lunarna sonda Luna-25 ušla je u orbitu Meseca — Roskosmos

Izvor: Vostok.rs, 16.Avg.2023

Ruska automatska lunarna stanica Luna-25 ušla je u orbitu prirodnog satelita Zemlje, ispalivši dva puta svoje potisnike, izvestila je u sredu Državna svemirska korporacija Roskosmos.. „Automatska stanica Luna-25 projektovana u Istraživačko-proizvodnom udruženju Lavočkin (deo državne korporacije...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.