Zvezdo, pazi se, još jedno pojačanje stiglo u Pirej!

Izvor: Sportske.net, 07.Sep.2020, 15:24

Zvezdo, pazi se, još jedno pojačanje stiglo u Pirej!

Portugalac stigao u Olimpijakos, ali beogradski "crveno-beli" ipak imaju preča posla.

Portugalski fudbaler Pepe Rodriges novi je igrač grčkog Olimpijakosa, objavio je danas klub.

Pepe je potpisao ugovor na četiri godine, a transfer je, po navodima medija, vredan četiri i po miliona evra.

Pepe je prošle sezone nastupao za Vitoriju Gimaraeš.

On je četvrto pojačanje Olimpijakosa ovog leta nakon što su u klub već stigli Ahmed Hasan, Hoze Halebas >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Rafinja.

Odavno se govori želji Pirejaca da dovedu nekadašnjeg fudbalera Intera Jana M'Vilu, kao i člana Benfike Adela Tarabta, pa bi Grci mogli da naprave još moćniji tim nego prošle sezone.

Πέπε καλώς όρισες, στον Ολυμπιακό! / Welcome to Olympiacos Pêpê! 🔴⚪#Olympiacos #Transfer #Welcome #PedroRodrigues #Pêpê #WeKeepOnDreaming pic.twitter.com/rGVP2sphzY

— Olympiacos FC (45🏆) (@olympiacosfc) September 7, 2020

Crvena zvezda će se u potencijalnom plejofu Lige šampiona sastati sa Olimpijaksom, ali pre toga moraće da savlada Omoniju na Kipru.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Transfer i video dana - Predstavljanje Rikarda Kvarežme srušilo internet! (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Sep.2020

Rikardo Kvarežma u novim bojama...Fudbalski klub Gimaraeš je danas u centru pažnje u Portugalu, pošto je predstavio Rikarda Kvarežmu...Gimaraeš je na genijalan način predstavio svoje najzvučnije pojačanje, iako ima 36 godina, Kvarežma je ipak Kvarežma u svojoj zemlji...Kvarežma je dobio jak...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.