Zvezda: NIŠTA od Big Sofoa

Izvor: Mondo, 03.Jul.2015, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda: NIŠTA od Big Sofoa

Direktor crveno-belih Davor Ristović demantovao je da će grčki centar Sofoklis Skorcanitis pojačati njihov klub.

Foto: KK Crvena zvezda

  Sofoklis Skorcanitis u Zvezdi? Vest je koja je samo nekoliko sati "pila vodu", jer su čelnici crveno-belih demantovali da je ona i istinita.

Direktor Crvene zvezde davor Ristović izjavio je da neće biti ništa od tog transfera.

"Skorcanitis >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je izvanredan igrač, sigurno jedan od najboljih centara Evrope, ali sa njim ili njegovim menadžerom niko iz kluba nije bio u kontaktu, niti je o njemu kao potencijalnom pojačanju bilo ko razmišljao. Drago nam je da nas mediji, evropski i domaći, dovode u vezu sa igračima renomea Skorcijanitisa, ali jednostavno moram da kažem da taj transfer uopšte nije realan", izjavio je Ristović za sajt kluba.

Direktor Zvezde napomenuo je da se klub sa Malog Kalemegdana neće ubuduće baviti pričama "rekla-kazala", već će oglašavati samo kada transferi budu završeni.

"I tokom sezone su nas mediji dovodili u vezu sa velikim brojem igrača i ispostavilo se da su informacije bile netačne, jer posle dugo godina Zvezda tokom sezone nije dovela niti otpustila nijednog igrača. Ubuduće se nećemo oglašavati povodom spekulacija oko pojačanja, jer je iluzorno da demantujemo svako ime koje se dovodi u vezu sa klubom. Zvezdinim navijačima poručujemo da ćemo kao i do sada odmah po potpisavanju ugovora sa nekim od igrača, tu informaciju odmah objaviti, kao što je to bi slučaj nedavno sa Lazićem, Cirbesom i trenerom Radonjićem", napomenuo je Ristović.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.