Zuros menja Šćepanovića na klupi Budućnosti

Izvor: Press, 14.Nov.2016, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zuros menja Šćepanovića na klupi Budućnosti

Nekadašnji trener Olimpijakosa i reprezentacije Grčke Ilijas Zuros preuzeće klupu podgoričke Budućnosti, potvrdio je danas predsednik kluba Dragan Bokan.
foto: tanjug.rs
Nekadašnji trener Olimpijakosa i reprezentacije Grčke Ilijas Zuros preuzeće klupu podgoričke Budućnosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << potvrdio je danas predsednik kluba Dragan Bokan.
Uprava Budućnosti angažovala je grčkog stručnjaka samo dan posle ostavke dosadašnjeg trenera Vlada Šćepanovića.
"Žao mi je što je Šćepanović otišao, rekao sam igračima da oni snose odgovornost za loše igre. Jedino kvalitetno rešenje u ovom trenutku je iskusni trener, a takav je Zuros", rekao je Bokan, a prenose Vijesti.
Zuros (50) ujedno vodi i reprezentaciju Gruzije, a tokom karijere radio je u Žalgirisu, Efesu, Tofašu, Peristeriju, Arisu, Paneliniosu i Parizu.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.