ŽELIM DA ME SVI MRZE: Cicipas istakao šta mu je glavni CILJ u karijeri

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023, 10:47

ŽELIM DA ME SVI MRZE: Cicipas istakao šta mu je glavni CILJ u karijeri

Što se mnogih tiče, sve je bliže ostvarenju toga.

Grčki teniser Stefanos Cicipas pokušaće da na Rolan Garosu osvoji svoju prvu Grend slem titulu u karijeri. Već jednom je igrao finale na pariskoj šljaci kada ga je porazio Novak Đoković pre dve godine, ali sada nije ni blizu u tako dobroj formi i malo ko očekuje da se približi tom rezultatu.

Novinari nisu propustili da ga uoči starta turnira pitaju i o eventulanom istorijskom peharu Novaka Đokovića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji bi titulom u Parizu mogao da postane najtrofejniji teniser svih vremena kada su u pitanju grend slemovi.

- Koliko god da je taj broj neverovatan. Ne gubim san zbog toga. Uopšte ne razmišljam o njegovim dostignućima. Ukoliko uspe da osvoji 23. grend slem, verujem da bi to bilo sjajno za njega. Naravno, ukoliko je u stanju to da uradi, zaslužuje veliko poštovanje – rekao je uz osmeh Cicipas.

Na zanimljiv način je Grk otkrio i šta mu je glavni cilj u karijeri.

- Pokušavam da se koncentrišem na svoj rad. Da jednoga dana postanem igrač koga će svi mrzeti. Naravno, mislim to u dobrom smislu. Znate, kada krenete da pobeđujete postajete nepopularni - nasmejao se Cicipas, koji je već sada među omraženijim teniserima, ali ne zbog uspeha nego zbog ponašanja.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Novak Đoković finale,   Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.