Vučić zahvalio ambasadoru Grčke za doprinos odnosu dve zemlje

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Jul.2016, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić zahvalio ambasadoru Grčke za doprinos odnosu dve zemlje

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je danas odlazećem ambasadoru Grčke u Beogradu Konstantinu Ikonomidisu na odličnoj saradnji, kao i na tome što je svojim velikim diplomatskim iskustvom i zalaganjem doprineo razvoju dobrih i stabilnih odnosa dveju zemalja.

U saopštenju Vlade Srbije je navedeno da je Vučić ponovio poziv premijeru Grčke Aleksisu Ciprasu da poseti Srbiju.

Ambasador >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Ikonomidis je kazao da Grčka snažno podržava evropski put Srbije i pozdravio skoro otvaranje poglavlja 23 i 24.

Ambasador i premijer su konstatovali da postoji zajednički interes za dalje intenziviranje saradnje u svim oblastima, kao i da su dobri odnosi dve zemlje od značaja za doprinos stabilnosti regiona.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.