Izvor: B92, 08.Jul.2010, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozovi prema Grčkoj ne saobraćaju

Skoplje -- Železnički saobraćaj iz Makedonije prema Grčkoj je u prekidu zbog zajedničkog štrajka dva najveća sindikata u zemlji protiv vladinih rigoriznih mera štednje.

U kompaniji Makedonske železnice saopštili su da će vozovi saobraćati samo do Đevđelije, a putnici će biti prevoženi atobusima do daljih destinacija u Grčkoj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Na graničnim prelazima Makedonije prema Grčkoj nema većih zastoja i automobili se zadržavaju oko 30 minuta.

Prema lokalnoj policiji ni tokom dana ne bi trebalo očekivati veće poremećaje prilikom prelaska granice između dve zemlje.

Česti štrajkovi u Grčkoj zasad ne utiču na broj putnika koji prolaze granične prelaze ka Grčkoj- 15 do 20 hiljada dnevno- što je uobičajeno u vreme godišnjih odmora.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.