Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Sep.2019, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozilo sa migrantima u Grčkoj udarilo u kola čiji vozač je poginuo

Automobil sa 12 avganistanskih migranata proleteo je kroz crveno svetlo i udario u vozilo koje je išlo iz sporedne ulice ubivši vozača, 64-godišnjeg Grka, saopštila je danas grčka policija.

Policija je navela da je jedan migrant teško povređen a troje lakše u nesreći koja se dogodila jutros na starom putu Kavala-Solun u severnoj Grčkoj.

Neki od migranata nađeni su u gepeku tih kola.  >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Vozač kola sa migrantima je uhapšen. Policija navodi da se radi o 25-godišnjem Moldavcu, krijumčaru ljudima koji je prevozio migrante ka Solunu, 22 kilometra zapadno od mesta nesreće.

Na pitanje da li je vozilo krijumčara bilo gonjeno portparol policije je rekao da nije. Međutim drugi policijski izvori kažu da je moguće da su automobil sa migrantima pratile vlasti u nemarkiranim kolima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

U KOLA POTRPAO 12 MIGRANATA! Krijumčar izazvao sudar, poginuo Grk

Izvor: RTV Pink, 29.Sep.2019

Grčka policija saopštila je da je automobil sa 12 avganistanskih migranata prošao kroz crveno svetlo i udario u vozilo koje je dolazilo iz sporedne ulice usmrtivši njegovog vozača, 64-godišnjeg Grka.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.