Vojvodina ubedljiva protiv Hiosa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Dec.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina ubedljiva protiv Hiosa

NOVI SAD - NOVI SAD - Vaterpolisti Vojvodine večeras su pobedili grčki tim Hiosa rezultatom 14:7, na domaćem terenu, u revanš utakmici osmine Len kupa. Ovim rezultatom, Vojvodina se plasirala u četvrtfinale Len kupa.

U prvoj četvrtini domaći su dali tri poena, a gosti dva. U drugoj četvrtini, rezultat je bio 7:3.

Sastav Vojvodine je treći deo utakmice završio sa 12 poena, a onda je oslabio igru >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u poslednjoj četvrtini, kada je Hios sa sedam, podigao broj osvojenih bodova na 9.

Najviše golova dao je Miloš Ćuk (pet), dok su Miroslav Ranđić, Boris Vapenski i Uroš Kalinić dali po dva gola.

Kod gostiju tri gola je dao Georgios Kacaunis, a Nikolaos Dulos je postigao dva pogotka.

Prošli susret prošao je nerešeno, sa po deset poena u svakoj ekipi.

Vaterpolisti novosadskog kluba su na grčkom ostrvu Hios sa istoimenom ekipom odigrali prvu utakmicu osmine finala 22. novembra.

Vaterpolisti Vojvodine igrali su u N grupi Len kupa sa grčkim Vuljagmenijem, portugalskim Salgeirošom i rumunskom Steauom, kako je odlučeno žrebom u Rimu.

Vojvodina je bila domaćin N grupe, a utakmice su igrane od 31. oktobra do 2. novembra u Novom Sadu.

Drugi srpski predstavnik u Len kupu, ekipa Beograda igrala je u M grupi sa grčkim Panioniosom, austrijskim Tirolom i nemačkim Hanoverom.

Domaćin grupe je bio Panionios, pa su se svi mečevi igrali u Atini.

Plasman u osminu finala kupa ostvarile su po dve prvoplasirane ekipe iz svake od osam grupa ovog takmičenja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.