Vojvodina u četvrtfinalu LEN kupa

Izvor: B92, 14.Dec.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina u četvrtfinalu LEN kupa

Vaterpolisti Vojvodine OTP banke plasirali su se u četvrtfinale LEN kupa, pobedivši grčki Hios 14:9 (3:2, 4:1, 5:2, 2:4).

Prvi susret, koji je 22. novembra odigran u Grčkoj, završen je bez pobednika - 10:10. Najefikasniji igrači u novosadskom timu bili su Miloš Ćuk sa pet pogodaka, dok su Miroslav Ranđić, Boris Vapenski i Uroš Kalinić dali po dva gola. Kod gostiju tri gola je dao Georgios >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kacaunis, dok je Nikolaos Dulos postigao dva pogotka.

U četvrtfinale LEN kupa do sada su se plasirali i Panionios, Honved, Seged, Barselona, Dinamo Moskva i Sintez Kazanj, koji je bio bolji od ekipe Beograda.

U ponedeljak se u Rijeci igra poslednji revanš meč između Primorja i Posilipa, a u prvom duelu tih timova slavili su Italijani rezultatom 12:6.

Prve četvrtfinalne utakmice igraju se u januaru.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.