Veropulos kažnjen sa 26.500 evra

Izvor: NaDlanu.com, 14.Okt.2011, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veropulos kažnjen sa 26.500 evra

Grčka kompanija "Veropulos", koja u Srbiji poseduje trgovinski lanac "Super vero", moraće da po rešenju Upravnog suda plati kaznu od 26.500 evra jer Komisiji za zaštitu konkurencije nije dostavila tražene podatke, objavila je Komisija.

Komisiji su podaci bili potrebni tokom ispitnog postupka prijave koncentracije koju je podnela belgijska kompanija Delez (Delhaize) kako bi dobila odobrenje za preuzimanje za preuzimanje >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Delta maksija.Zakonom o zaštiti konkurencije propisano je da se učesniku na tržištu utvrđuje novčana kazna za svaki dan ponašanja suprotno nalogu Komisiije u iznosu od 500 do 5.000 evra u dinarskojprotivrednosti.Veropulosu je rok za dostavljanje podataka istekao 19. maja 2011. godine, a ta kompanija nije zahtevala produženje roka niti je Komisiju obvestila o razlozima zbog kojih nije ispunila svoju obavezu, navedeno je u saopštenju Komisije.Novčna kazna koju će platiti Verpulos biće prihod budžeta Srbije.BEOGRAD, 14. oktobra 2011. (Beta)

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kazna za Veropulos 26.500 evra

Izvor: EMportal, 14.Okt.2011

Grčka kompanija Veropulos, koja u Srbiji poseduje trgovinski lanac Super Vero, moraće da po rešenju Upravnog suda plati kaznu od 26.500 evra jer Komisiji za zaštitu konkurencije nije dostavila tražene podatke, objavila je Komisija.

Nastavak na EMportal...

"VEROPULOS" MORA DRŽAVI DA PLATI 26.500 EVRA KAZNE

Izvor: Kurir, 14.Okt.2011

BEOGRAD - Grčka kompanija "Veropulos", koja u Srbiji poseduje trgovinski lanac "Super vero", moraće da po rešenju Upravnog suda plati kaznu od 26.500 evra jer Komisiji za zaštitu konkurencije nije dostavila tražene podatke, objavila je Komisija...Komisiji su podaci bili potrebni tokom ispitnog postupka...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.