Velika suma neprijavljenih deviza na Preševu

Izvor: RTS, 11.Dec.2019, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika suma neprijavljenih deviza na Preševu

Carinici su u saradnji sa policijom 11. decembra 2019. godine na izlazu prelaza Preševo sprečili pokušaj da iz zemlje bude izneto 89.000 neprijavljenih evra.
Devizni prekršaj je otkriven pregledom mercedesa nemačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 56-godišnji grčki državljanin sa prebivalištem u Nemačkoj.

Na pitanje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << carinika da li ima nešto da prijavi, vozač je rekao da sa sobom nosi samo lične stvari.
Detaljnim pregledom putnika i automobila ustanovljeno je da on u džepovima jakne, u kaseti ispred suvozačkog sedišta, u ličnoj torbici, kao i u torbi za laptop, krije čak 89.000 evra koje nije prijavio.

Vozaču, koji je putovao sam, vraćen je dozvoljen iznos od 10.000 evra, dok je ostatak sume privremeno zadržan do okončanja prekršajnog postupka.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Velika suma neprijavljenih deviza otkrivena na Preševu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Dec.2019

Carinici su u saradnji sa policijom na izlazu prelaza Preševo sprečili pokušaj da iz zemlje bude izneto 89.000 neprijavljenih evra...Devizni prekršaj je otkriven pregledom mercedesa nemačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 56-ogodišnji grčki državljanin sa prebivalištem u Nemačkoj...Na...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Skoro 90 hiljada švercovanih evra otkriveno na Preševu

Izvor: JuznaSrbija.info, 11.Dec.2019

Carinici su u saradnji sa policijom 11. decembra 2019. godine na izlazu prelaza Preševo sprečili pokušaj da iz zemlje bude izneto 89.000 neprijavljenih evra. Devizni prekršaj je otkriven pregledom mercedesa nemačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 56-godišnji grčki državljanin sa prebivalištem...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.