Izvor: FXLider.com, 08.Maj.2012, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večernja analiza za 8.5.2012

Grčka ima tri dana da formira vladu. Za sada sve je izgledniji najgori scenario a to je da partije sa najviše glasova ne uspeju da je formiraju.Troškovi pozajmljivanja u perifernim zemljama EU ponovo rastu. Tržište nekretnina u Velikoj Britaniji se bori sa strogim uslovima kreditiranja kao i lošim poverenjem potrošača koje umanjuje potražnju. Cena zlata je već drugi dan pod pritiskom zbog zabrinutosti kako će političke promene u Francuskoj i Grčkoj uticati na već usvojen plan štednje kako bi se obuzdala dužnička kriza. Cena sirove nafte nastavlja najveći pad ove godine koji je nastao kao posledica političkog haosa i nesigurnosti u Evropi.
Za detalje o događajima pogledajte naš ekonomski kalendar.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na FXLider.com...






Povezane vesti

Večernja analiza za 9.5.2012

Izvor: FXLider.com, 09.Maj.2012, 16:34

Trgovinski deficit u Francuskoj smanjio se preko očekivanja dok je u Nemačkoj trgovinski suficit nadmašio prognoze.Vlada Španije objaviće nova pravila koja će pomoći bankama da se zaštite od visoko rizične aktive u bankarskom portfoliju.Brisel nije spreman da ponovo pregovara o 'fiskalnom...

Nastavak na FXLider.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FXLider.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FXLider.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.