Vaterpolistkinje Srbije i Grčke u prvom meču na EP

Izvor: RTS, 12.Jan.2020, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolistkinje Srbije i Grčke u prvom meču na EP

Ženska vaterpolo reprezentacija Srbije sastaje se sa selekcijom Grčke u prvoj utakmici Evropskog prvenstva u Budimpešti. Meč počinje u 13.00 uz direktan prenos na Drugom programu RTS-a, strim je na RTS planeti, a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Prvi protivnik vaterpolistkinja Srbije u grupi A biće selekcija Grčke, a u našoj grupi su još Rusija, Mađarska, Hrvatska i Slovačka.

Naše vaterpolistkinje, koje četvrti put učestvuju na Evropskom prvenstvu, za cilj imaju plasman u četvrtfinale, što bi bio najveći uspeh do sada.
Selektorka Dragana Ivković promenila je sastav u odnosu na Evropsko prvrenstvo od pre dve godine, a u ekipi će biti nekoliko debitantkinja. 
Duel vaterpolistkinja Srbije i Grčke počinje u 13.00 uz direktan prenos na Drugom programu RTS-a, strim je na RTS planeti, a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubedljiv poraz vaterpolistkinja protiv Grčke

Izvor: RTS, 12.Jan.2020

Ženska vaterpolo reprezentacija Srbije poražena je u Budimpešti na startu EP od selekcije Grčke rezultatom 26:7. . Srbija je ubedljivim porazom započela Evropsko prvenstvo u Budimpešti...Zaslužen trijumf upisala je selekcija...

Nastavak na RTS...

EP - Ubedljiv poraz vaterpolistkinja od Grčke

Izvor: Sportske.net, 12.Jan.2020

Srpkinje nisu uspele da naprave iznenađenje...Ženska reprezentacija Srbije poražena je danas u Budimpešti u prvom kolu Evropskog prvenstva u vaterpolu od Grčke rezultatom 26:7...Grkinje su bile apsolutni favoriti i pitanje pobednika rešeno je praktično nakon prve četvrtine koju su dobile sa 9:1...Srpkinje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.