Vaterpolisti Srbije pobedili Hrvatsku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Avg.2022, 21:16

Vaterpolisti Srbije pobedili Hrvatsku

Vaterpolisti Srbije savladali su večeras Hrvatsku 9:7 (3:0, 2:2, 2:4, 2:1) na startu "Sardinija kupa"-

Najefikasniji u srpskom timu bio je Marko Radulović sa tri gola, dok su Dušan Mandić, Petar Velkić, Đorđe Vučinić, Luka Pljevančić, Ognjen Stojanović i Viktor Rašović postigli po jedan.

"Vidi se da smo u pripremama i jedni i drugi. Tromi smo, teški, ali je to normalno. Sve vreme smo kontrolisali igru i rezultat, momci su pokazali veliku želju i to je dobro", izjavio je selektor Dejan Savić za sajt Saveza.

Srbija sutra od 18.30 igra sa Grčkom.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Uspešan start “delfini“ na "Sardinija kupu" nadigrana Hrvatska

Izvor: RTS, 08.Avg.2022

Vaterpolisti Srbije savladali su Hrvatsku sa 9:7 (3:0, 2:2, 2:4, 2:1) na startu "Sardinija kupa". Srbija u utorak igra protiv Grčke. . U prvom kolu Sardinija kupa u Sasariju Srbija je zasluženo, posle bolje igre, pobedila Hrvatsku. Samo sredinom treće četvrtine naša...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.