VUČIĆ SE VEČERAS SASTAO SA MICOTAKISOM: Ovaj gol iza Kirjakosa i mene je moj otac nabavio za malog Vukana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 21:20

VUČIĆ SE VEČERAS SASTAO SA MICOTAKISOM: "Ovaj gol iza Kirjakosa i mene je moj otac nabavio za malog Vukana" (FOTO)

"Srećan sam što mogu da ugostim velikog prijatelja Srbije", rekao je Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa premijerom Grčke Kirjakisom Micotakisom koji je večeras doputovao u Beograd, i tom prilikom poručio da je srećan što može da ugosti velikog prijatelja Srbije.

- Ovaj gol iza premijera Micotakisa i mene je moj otac nabavio za malog Vukana. Kirjakos i ja smo se samo slikali sa loptom. Srećan što mogu da ugostim velikog prijatelja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbije, ponosan i na naš lični odnos, verujem da ćemo večeras i sutra postići velike rezultate u unapređenju saradnje bratskih naroda, srpskog i grčkog - napisao je Vučić na instagram nalogu ''Buducnostsrbijeav''.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Vučić je objavio i fotografiju sa grčkim premijerom ispred gola. Premijer Grčke doputovao je večeras u radnu posetu Srbiji, tokom koje će, pored ostalog, sutra razgovarati sa predsednikom Vučićem.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić sa Micotakisom: “Srećan što mogu da ugostim velikog prijatelja Srbije”

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 11.Feb.2024

Beograd — Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je fotografiju sa grčkim premijerom Kirjakosom Micotakisom iz Beograda. Njih dvojica su se fotografisali ispred gola koji je, kako je Vučić naveo, nabavio njegov otac za unuka Vukana. “Ovaj gol iza premijera Micotakisa i mene je moj otac nabavio...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.