Vučić sa Micotakisom: Srećan što mogu da ugostim velikog prijatelja Srbije FOTO

Izvor: B92, 11.Feb.2024, 20:46

Vučić sa Micotakisom: "Srećan što mogu da ugostim velikog prijatelja Srbije" FOTO

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je fotografiju sa grčkim premijerom Kirjakosom Micotakisom iz Beograda.

Njih dvojica su se fotografisali ispred gola koji je, kako je Vučić naveo, nabavio njegov otac za unuka Vukana.

"Ovaj gol iza premijera Micotakisa i mene je moj otac nabavio za malog Vukana. Kirjakos Micotakis i ja smo se samo slikali sa loptom. Srećan što mogu da ugostim velikog prijatelja Srbije, ponosan i na naš lični odnos, verujem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ćemo večeras i sutra postići velike rezultate u unapređenju saradnje bratskih naroda, srpskog i grčkog", napisao je Vučić na Instagramu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"OVAJ GOL JE MOJ OTAC NABAVIO ZA MALOG VUKANA" Vučić se sastao sa Micotakisom:Srećan što mogu da ugostim velikog prijatelja Srbije

Izvor: Kurir, 11.Feb.2024

Predsednik Srbije Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras sa premijerom Grčke Kirjakosom Micotakisem, koji je doputovao u posetu Srbiji.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.