Izvor: Blic, 12.Feb.2024, 12:07

VUČIĆ NAKON SASTANKA SA MICOTAKISOM Srbija i Grčka su uvek međusobno podržavale teritorijalni integritet jedna drugoj strani

- Počastvovan sam što sam imao priliku da vas ugostim u Beogradu. Srećan što Srbija i Grčka čuvaju i neguju dobre i prijateljske, bratske odnose. Zadovoljan što smo razgovarali o svim aspektima bilateralne saradnje - kaže Aleksandar Vučić, predsednik Srbije nakon sastanka sa Kirjakosom Micotakisom, premijerom Grčke.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić posle sastanka sa Micotakisom: Srbija nema problema sa novcem, ali ima sa izgradnjom

Izvor: Danas, 12.Feb.2024

Srbija nema problema sa novcem, ali ne može da izgradi ono za šta je novac obezbeđen, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na konferenciji za medije nakon sastanka sa grčkim premijerom Kirjakosom MIcotakisom.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.