VOLEO BIH DA SAM BIO U VOZU DA TE ZAŠTITIM Dečko Anastasije koja je tragično nastrdala u Grčkoj NEUTEŠAN: Danas je trebalo da budemo zajedno...

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2023, 22:58

"VOLEO BIH DA SAM BIO U VOZU DA TE ZAŠTITIM" Dečko Anastasije koja je tragično nastrdala u Grčkoj NEUTEŠAN: Danas je trebalo da budemo zajedno...

Lepa Anastasija je među 57 poginulih u sudaru vozova u Grčkoj

Smrt Anastasije Adamidu (24) iz Pafosa, žrtve tragedije u Grčkoj, potresla je njen rodni Kipar. Među onima koji tuguju zbog njenog gubitka nalazi se i njen dečko Dimitris, koji je odlučio da se oprosti od nje potresnom porukom na Fejsbuku.

On je napisao da mu Anastasija već nedostaje više nego što iko može da zamisli, i da ne zna šta da radi bez nje, jer je uvek bila njegova podrška, njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << san, njegov život.

- Danas je trebalo da budemo zajedno kao i svakog vikenda od septembra, ali ja sam sam u našem gradu, Solunu, koji si toliko volela - napisao je on.

Dimitris je napisao da je došao kao i svakog petka, ali da ona nije ovde. On je studirao u Atini, ali se svakog vikenda vraćao u Solun kako bi bili zajedno.

- Voleo bih da nisi bila sama u vozu i da sam bio tamo da te zaštitim. Uvek ćeš biti moja devojka, moj osmeh, moj san. Čekaću te i dalje svake večeri u svom naručju, i voleću te zauvek - napisao je on u potresnom oproštaju od Anastasije.

Grčki spasioci danas završavaju potragu za preživelima nakon tragičnog čeonog sudara putničkog voza sa teretnim u klancu Tempi blizu grada Larisa, u kome je poginulo najmanje 57 ljudi, a desetine ljudi je ranjeno.

Više vesti o stravičnoj nesreći u Grčkoj možete pročitati OVDE. 
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.