VILDOZA ZABRINUO ZVEZDAŠE: Da li ova objava znači da prelazi u Panatinaikos? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2023, 12:00

VILDOZA ZABRINUO ZVEZDAŠE: Da li ova objava znači da prelazi u Panatinaikos? (FOTO)

Može da znači mnogo toga, a Grci imaju zanimljivu teoriju.

Olimpijakos je poražen u Beogradu od Crvene zvezde rezultatom 87:79, a grčki mediji su tome posvetili pažnju, međutim ne samo konkretnim zbivanjima na terenu.

Naime, grčka "SDNA" je primetila nešto što su i svi oni koji prate Luku Vildozu na društvenoj mreži Instagram, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samo su to naglasili u zanimljivom maniru.

Argentinac je, sada već po navici, objavio fotografiju posle pobede u evroligaškom delu, a u opisu se našla i detelina sa četiri lista.

A post shared by Luca Vildoza (@lucavildoza)

Nekoga ona asocira na sreću, a nekoga na - Panatinaikos.

 Upravo je detelina, ali s tri lista, u sastavu grba ovog grčkog kluba, a kao što je poznato, Panatinaikos se navodno interesuje za Vildozu.

- Detelina sa četiri lista je znak sreće. Argentinac je glavna meta Panatinaikosa za leto, a ovaj potez bi mogao da bude slučajnost ili pak nasumični izbor - stoji u tekstu "SDNA".

Da li detelina predstavlja sreću, Panatinaikos ili je možda Vildoza najavio da prelazi u vegeterijance, sve su to trenutno samo spekulacije. Mora se sačekati leto da bi se dobio odgovor.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Kristina Janjić, supruga Aleksandra Mitrovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.