Upoznajte čari Sivirija i uštedite više od 50 evra uz portal Superodmor.rs

Izvor: Blic, 24.Jul.2014, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznajte čari Sivirija i uštedite više od 50 evra uz portal Superodmor.rs

Niz prelepih plaža godinama privlači posetioce iz svih krajeva sveta ka Siviriju, popularnom turističkom mestu u Grčkoj, smeštenom na stotinak kilometara od Soluna, između Kasandre i Furke. Ukoliko želite i vi da osetite sve draži ovog mesta, iskoristite ponudu portala Superodmor.rs i uštedite na ovom letovanju.

Ukoliko danas na portalu Superodmor.rs rezervišete aranžman od 31. jula u vili Kassandros, 10 noćenja i autobuski prevoz platićete 155 evra umesto 208 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << evra redovne cene. Vila je idealna za boravak porodica sa malom decom, nalazi se na samo 70 metara od plaže i na oko 200 metara od centra mesta, a apartmani imaju odvojenu spavaću sobu i dnevni boravak sa opremljenom kuhinjom i trosedom na razvlačenje.

Siviri je poznat po „Festivalu Kasandra", na kojem se izvode drevne i moderne igre, kao i po teatru na otvorenom.Tu su i tradicionalne taverne. Plaža je prekrivena sitnim zlatnim peskom, a ležaljke i suncobrani se iznajmljuju. Siviri je u potpunosti okružen šumom, pa je bogat prirodnim hladom. Siviri krasi i nekoliko izolovanih plaža, koje posećuju i ljubitelji nudizma, mada Siviri nije zvanično nudističko odmaralište. Više informacija možete da pročitate ovde.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.