Uhapšeni Albanci: Pokušali da prošvercuju 38 kilograma droge

Izvor: BKTV News, 05.Dec.2017, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni Albanci: Pokušali da prošvercuju 38 kilograma droge

Makedonska granična policija uhapsila je dvojicu Albanaca nedaleko od graničnog prelaza Medžitlija između Makedonije i Grčke, zbog sumnje da su pokušali da prokrijumčare 38 kilograma marihuane.

Grčki mediji: Uhapšen Srbin, policija u stanu pronašla 135 kilograma kokaina

Sa osumnjičenima je bila još jedna osoba koja je uspela da pobegne, saopštila je makedonska policija. Makedonska granična >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << policija primetila je ova lica u blizini napuštene karaule Lažec, a nakon što im je naređeno da stanu počeli su da beže.

Iz kombija su izašli specijalci s fantomkama, a onda je ovaj čovek pao! (VIDEO)

Policija je ubrzo uhapsila dvojicu državljana Albanije, a u putnički torbama koje su imali kod sebe pronašla oko 38 kilograma marihuane, 201 gram hašiša i 350 mililitra hašišove smole. Njima je određen pritvor do 30 dana.

Mesto zavijeno u crno: Poginuo sin bivšeg načelnika i njegov rođak

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.