UHAPŠEN GRČKI HULIGAN! Sa Bed blu bojsima učestvovao u napadu na navijače AEK-a, u stanu mu pronašli JEZIVE stvari

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2023, 00:52

UHAPŠEN GRČKI HULIGAN! Sa "Bed blu bojsima" učestvovao u napadu na navijače AEK-a, u stanu mu pronašli JEZIVE stvari

Grčka policija ga je locirala

Gvozdene bejzbol palice, drvena šipka i šlemovi pronađeni su u kući 43-godišnjeg grčkog huligana, navijača Panatinaikosa, koji je uhapšen u četvrtak popodne po nalogu za hapšenje, prenosi agencija Amna.

Osumnjičeni je identifikovan kao jedna od osoba koje su učestvovale u sukobima u Novoj Filadelfiji u kojima je ubijen 29-godišnji navijač AEK-a Mihalis Kacuris.

Osumnjičeni se tereti za formiranje kriminalne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << organizacije, posedovanje veće količine eksploziva, nasilje nad drugima, posedovanje oružja, nedozvoljenu upotrebu oružja, opasne telesne povrede i druga krivična dela. Privedeni huligan će biti upućen tužiocu.

Grčki navijač (24), za kojim je raspisana poternica zbog ubistva Mihalisa Kacurisa u Novoj Filadelfiji, uhapšen je u četvrtak u oblasti Gizi u Atini.

On je identifikovan pomoću video snimaka, a reč je o poznatom navijaču Panatinaikosa, koji je u prošlosti učestvovao u raznim navijačkim obračunima, prenosi Prototema.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.