UBIJEN ALBANSKI FUDBALER! Razlog za zločin je droga? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2018, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBIJEN ALBANSKI FUDBALER! Razlog za zločin je droga? (FOTO)

Sve se dogodilo u Grčkoj.

Kavalu u Grčkoj potreslo je ubistvo mladog albanskog fudbalera u noći između utorka i srede. Mladi 18-godišnji Marios Isa ubijen je u Kavali, a prema svedočenjima komšija, prvo se čulo nekoliko pucnjeva, da bi po izlasku na ulicu videli telo Ise prekrivenog krvlju.

BEN DVOSTRUKI STRELAC: Imao je ozbiljnu poruku za Delije (FOTO)

ZANIMLJIVO JE BILO U HUMSKOJ: Đurđević IZNENADIO sve, Mirković nezadovoljan (FOTO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Prema saznanjima policije,  mladić je upucan sa leđa sa nekoliko metaka, a u obližnjem privatnom stambenom bloku je pronađeno i oružje kojim je izvršeno ubistvo. Do sada je istraga pokazala da je Isa kod sebe imao 50 evra, a pretpostavlja se da je taj novac bio namenjen za kupovinu narkotika koja je pošla po zlu.

Prema pisanju medija u Grčkoj, Isa je bio član fudbalskog kluba Kavala, a u međuvremenu je jedna osoba privedena kao osumnjičena da je izvršila zločin i trenutno se nalazi na ispitivanju.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.