Izvor: Southeast European Times, 24.Jul.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sudaru dva trajekta u Grčkoj povređene tri osobe

24/07/2008

ATINA, Grčka -- Dva trajekta sa preko 1.500 putnika sudarila su se u sredu (23. jula) u blizini luke na ostrvu Andros i povređene su tri osobe, saopštilo je ministarstvo za pomorsku trgovinu. Super Trajekt II, koji je plovio iz luke Rafina za ostrva Andros, Tinos i Mikonos, udario je u usidreni trajekt Teologos tokom pristajanja. Dvojici muškaraca i jednoj ženi bila je neophodna medicinska pomoć.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Southeast European Times <<
U međuvremenu, vlasti su u sredu evakuisale više stotina lokalnih stanovnika i fabričkih radnika iz njihovih kuća i kompanija, jer se vatra približila severnom predgrađu Atine Krioneri. Požar je izbio u borovoj šumi Varibobi i brzo se proširio, primoravši vlasti da obustave vozove koji su išli na sever iz Atine. Oni su takođe zatvorili jednu deonicu glavnog autoputa u Grčkoj. Drugi požar još uvek besni na ostrvu Rodos. Policija je uhapsila dve starije osobe zbog nenamerne paljevine, javili su lokalni mediji. (ERT, ANA-MPA, Katimerini, Naftemporiki, AP, Rojters, CNN - 23/07/08)

Nastavak na Southeast European Times...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Southeast European Times. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Southeast European Times. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.